Öppet brev till Tre

tresugerIdag ringde jag till tre i ett ärende om mitt abonnemang.
När jag då talade med tjejen, som jag har namnet kvar på och telefonnummer om ni inte tror mig, sade hon att hon kunde erbjuda mig en Sonyplatta Z2 tablet för 188 kronor i månaden inkl 5 gb.
Jag sade att jag skulle fundera på det och återkomma och fick då hennes nummer som jag sedan skulle ringa till.
När jag sedan ringde svarade ingen så jag ringde kundtjänst istället och där verkade ingen ha hört talas om något sånt erbjudande.
Nu blev jag istället erbjuden samma platta för 186 kronor men då skulle det tillkomma 140 för abonnemanget och där det bara skulle ingå 1 gb istället.
När man sedan tar upp det med er får man veta att ”Ja jag vet inte vad som hänt”, men som kund struntar jag faktiskt i det. Om jag får ett erbjudande från en representant från ert företag ska det sedan inte tillkomma merkostnader som nästan gör erbjudandet dubbelt så dyrt. Hon sade ”För 188 kronor får du en Xperia Z2 Tablet inkl 5gb med bindningstid på 24 månader”, och det var det jag skulle återkomma om.
Detta är andra gången detta drabbar mig och jag betalar idag överpris på en S3 på grund av en lögnaktig försäljare på tre’s kundtjänst och där jag dessutom är bunden till skiten i ett år till. Gör er personal lite hur som helst eller är det bara lite vanlig enkel anarki som råder?
Om ni haft någon som helst moral hade ni självklart gett mig produkten för det utlovade, men istället gör ni ännu en kund förbannad.
Ni borde skämmas tre, men för att göra det måste man ju som sagt ha moral.
Fy!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *