Jo SVT, det där med semester….

svtStart tar statliga TV’n, och även radion, semester och det märks.
Jag skrattar när jag läser SVT’s nyhet om Sommaren i SVT.
Det är nästan fantastiskt hur ett företag kan göra reklam på det sätt SVT gör. För alla vet att licensbolaget lägger ner ungefär allt under sommaren och mentaliteten är, ”Nu går vi på semester, och vill du inte se Fotbolls VM eller Allsång på Skansen så skit ner dig”, fast man gör det till något speciellt och fint.
För som vanligt när det är sommar proppar företaget in alla de serier och filmer som de har reprisrätt på i tablåerna och allt mer frågar jag mig varför jag ska betala licens under sommaren. Jag köper att alla program inte är för alla men när nästan det enda valet som finns är mellan fotboll eller hysteriska tanter på Skansen som sjunger falskt till Evert Taube så tycker jag att valmöjligheterna är väl få.
Vi vet ju alla att TV och radiopersonligheter behöver långa semestrar men det är synd att ingen förklarat för dom att alla i landet faktiskt inte har ledigt juni, juli och augusti, och att en del faktiskt jobbar på som vanligt.
Nej, fram för riktig TV året om för jag har faktiskt inte lust att betala licens för nio månader som sedan går i repris i tre
Usch SVT!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *