Dagens Gayvärld behöver inga fiender för de har ju sig själva

Idag kan man på QX läsa en intervju med den öppet bisexuella Thobias Johansson. Han som är med i Paradise Hotel för er som ser på den skiten.
För er inte som inte sett Paradise Hotell så är det en såpa på TV som mest går ut på att en massa människor med psykisk ohälsa men som aldrig fått någon diagnos slängs ner till en turistort och sen får vi tittare vänta och se vem som blir fullast och vilka som knullar med vilka.
Thobias säger bland annat att, och detta är det bästa citatet någonsin…
”– Jag tycker att jag mottogs bra. En anledning till att jag var med var att visa att även bisexuella kan klara sig i en heteronormativ miljö och att vi är normala, som alla andra.”

LOL, ja dags för årets gaypris till Thobias! För han visar verkligen att alla, oavsett läggning, kan bete sig som idioter.
Vidare i den spännande artikeln…..
I början av programmet så skämtar Niklas och säger ”no homo”. Hur känns det?
– Niklas och jag drev mycket, så det är inget jag tar åt mig av. Han är sjukt snygg och jag var rätt sugen på honom. Däremot har Jeppe efter programmet sagt att det var fel att ha med bisexuella, men det är ju som att gå tillbaka till 80-talet. Han var rätt bufflig och lite av en alfahane. Men vi hånglade ju i alla fall.
Haha! Ärligt, killen är ju underbar! Han bevisar också att man inte behöver vara blond för att vara blond.
Fast jag tycker det är fel att kalla honom för bögjävel. Idiot hade ju räckt.
Red.Anm: Efter lite kontroll så verkar det som att Thobias numera är blond…….också

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *