Nu räcker det för helvete

Sedan Daniel avled den 12 september förra året har jag tagit mycket skit. Folk har ifrågasatt mig, hånat mig, snackat skit om mig och gjort vad de kunnat på alla sätt för att förminska mig, mig och Daniels relation och ja ungefär allt annat med. Den senaste tiden har vissa människor gått över gränsen totalt och nu är herr Walentine förbannad, jävligt förbannad. För nu har man börjat spekulera och fundera i banor som bryter mot alla logiska tankar och den som blir drabbad av det här är någon som man ska ge fan i att orsaka problem för.
Jag har nu i 4 dagar funderat på hur jag ska bemöta det sista som hänt. En tanke har varit att skita i det men jag känner att varför skulle jag det. Varför ska jag skita i gång på gång när små små människor gör livet sur för mig. Det som hänt är åtalsbart och den absolut enda anledning att jag inte redan polisanmält detta är att den som skulle bli drabbad inte kommer bli jag, men jag har tröttnat fullständigt på att stå still medan små amöbor får löpa amok och bete sig hur som helst…
Det 12 september 2013, alltså på Daniels dödsdag och att välja den dagen till sån här skit visar bara det vilka små ruttna människor det handlar om, lades följande två kommentarer in på walentine.com

1. DU KÖPER JU SEX DIN JÄVEL, SKENHELIG!
2. Ditt jävla äckel jag vet vad du sysslar med… vänta bara, du ska inte få skada någon mer. JAG VET!

Nu riktar jag mig direkt till den idiot som skrivit detta…
En sak du ska lära dig innan du skriver anonyma inlägg på folks hemsidor är att det finns något som heter IP-nummer
Dessa går att spåra.
Ditt IP-nummer som du skrev ifrån var 195.234.14.189 och detta går, trumvirvel, till Skellefteå.
Tiden du skrev dom var 12:14 och 12:19
Mailen du skrev in var: PedofileHunter@gmial.com
Företaget som dom skickades ifrån går också få fram, inklusive från vilken leverantör etc etc etc.
ISP of this IP [?]: AllTele Allmanna Svenska Telefonaktiebolaget
Organization: AllTele Allmanna Svenska Telefonaktiebolaget
Host of this IP: [?]: a189.internettjanster.com
Jag är inte så jävla dum så att jag inte redan nu fattar vem/vilka som ligger bakom det här men om ni tror att ni kommer komma undan så tror ni jävligt fel för nu har ni lyckats få mig förbannad.
Ni som skrivit och analyserat och citat ”Inte känner till min agenda” vet inte ett jävla fucking piss om mig, och ni har heller inte ett jävla skit med mig att göra.
Men vad menar du med att jag köper sex? Köpte jag sex av Daniel? Är det det du säger din jävla gödselhög? Sitter du på Daniels dödsdag och gör sådana jävla antydanden? För min relation med Daniel är den enda jävla relation du känner till om mig så jag ställer frågan igen: SKRIVER DU ATT JAG KÖPTE SEX AV DANIEL DITT JÄVLA SVIN!?
Passa dig jävligt noga för att ens antyda något sånt. Passa dig jävligt noga för att ens tänka tanken att jag på något sätt hade en sådan relation med Daniel. Passa dig dessutom jävligt mycket för att snacka ner honom för då har du gjort bort dig något så in i helvete.
Och vilka skadar jag? Med tanke på att du är så jävla feg så du inte vågar förklara dig öppet så undrar man ju? Vilka har jag skadat? Daniel? Eller någon annan? Och om du vet med dig att jag skadar folk, ja varför har du då inte tidigare reagerat?
Som sagt, sluta snacka din jävla skit och ta en Benso så du lugnar ner dig, eller förresten gör alla en tjänst och ta hela burken på en gång.
Det går flyg till Skellefteå och möts vi kommer en av oss hamna på intensiven.
Det ska du ha jävligt klart för dig ditt jävla as.
Och slutligen…
Det heter gmail och inte gmial. Lär dig stava din dumma jävel

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *