Just Idag är jag bra

Låg i min säng och funderade lite. Vilken dag va!
Först samtal med politiker som blivit alldeles förfärade över vad som hände och fortfarande pågår på NUS och som vill träffa mig och sedan brev från generaldirektören för IVO.
Vilken knuff för ens självförtroende!
Just nu känner jag mig faktiskt stolt över mig själv. Kanske går det över om 2 timmar men just nu är jag faktiskt det.
Jag läste ett citat  idag som ska bli mitt sätt att leva framöver…

”Vi har ansvar, inte bara för det vi gör, men också för det som vi låter bli att göra”

Ja idag är jag stolt över mig själv. Stolt över att jag mitt i den jobbigaste sorg orkade driva, slåss och fortfarande orkar. Stolt över att jag inte lät mina svartaste tankar vinna helt och att jag inte lät mig helt knäckas av alla de som vägrat ge mig bekräftelse. Stolt över att jag istället valde att se det som var sant, och sket i allt skitsnack. Ja, just nu är jag stolt. Jag är stolt för jag tog mitt ansvar!
Vet ni, just nu går jag med jävligt rak rygg.
Walentine rules! YAY!

Bookmark the permalink.

One Response to Just Idag är jag bra

  1. Respelion says:

    Så skall det låta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *