Jag blir knäpp

Jag har ett uppslag, ett underbart uppslag. Ett mord vid åbyälven som dessutom kan vara det coolaste mord som någonsin skrivits ner. Det är blodigt som fan men med extrem finess. Allt är uträknat in i minsta detalj på hur lång tid det tar från det att kniven når strupen vid Ursvikens Kyrka tills dess att kroppen läggs vid Åbyälven i en fullständigt grotesk form.  Jag är så stolt över detta mord på 8 sidor men….
Men jag kommer inte på varför personen mördas, vem som mördar och vem som mördas.
Det står helt still!
Och varför vill jag att den döde ska få sitt eget hjärta utbytt mot ett hjärta av en ren????
Kunde jag inte fått en dröm att bli frimärkssamlare istället för det här?
P.s Bara så att alla har det klart. Det är alltså en bok jag funderar på. Blir så tråkigt om folk tror att jag vill mörda folk uppe i Norrland D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *