Tack!

image
 
Det finns små änglar runt om oss. Det har jag fått lära mig två gånger den senaste veckan. Först fick jag stor hjälp av en kille med något som jag haft problem med länge (Inser hur det där lät, men de va inge sånt :p). Den gesten var så underbart fin så det finns inga ord att förklara det på, men ett enormt tack till dig!
Idag när jag kom hem låg ett litet paket och väntade och i det fanns det två flaskor med Mormorsaft, det bästaste saften i hela världen och kanske det bästa som någonsin kommit från Norrland.
Jag blev så glad ska ni veta!
Det är den 12 idag och denna dag vill jag helst sova bort, men det här paketet gjorde mig så glad. Inte bara för saften i sig utan också för att det finns någon där ute som tänker på mig. Jag är inte så van vid sånt direkt.
Tack Jenny! Vi ses snart hoppas jag!
*kram*!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *