Melodifestivalen 2013, Deltävling 4 Malmö: Summering

melodifestivalen-2013

Så var då alla låtarna i årets omgång genomlyssnade och vad ska man säga. Det har inte varit något direkt bra år i år när det gäller bra musik, och även om sista veckan faktiskt höjde kvalitén lite så räcker det inte. Sedan är ni alla idioter som inte röstade på Army of lovers och för det hatar jag er i en timme i alla fall.
Programmet i sig var som vanligt av god kvalité och idag var det fullt med programledare. Gina och Danny va kul och bra som vanligt och Petra och Sarah gjorde roliga små inhopp.
Den skånska 80-tals låten var även den underbar och det var kul att se Alcazar igen! Jo, programmet i sig finns det inget att klaga på. Denna omgång är den bästa på flera år, som jag skrivit innan.
Fast jag är fortfarande förbannad över att Army of lovers åkte ut, för jag gillade verkligen den låten. Annars är det inte så mycket att säga om resultatet. Så här i efterhand så inser man att det nog var ganska väntat. Ulrik är i alla fall värd sin finalplats för han är duktig. Nu är det andra chansen kvar och sedan är det final. Vem vi skickar till Eurovision i år spelar nog ingen roll, för inget är så bra så det kan vinna i alla fall. Att Behrang Miri gick till Andra Chansen är också det något att gråta över

Direkt till final:
Ulrik Munther och Ralf Gyllenhammar
Till Andra chansen:
Behrang Miri och Robin Stjernberg

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *