Melodifestivalen 2013, Deltävling 3 Skellefteå: Summering

melodifestivalen-2013

Vi måste börja denna summering med att prata lite om Dannys byxor, eller vad Danny har innanför brallorna egentligen. För har det någonsin i ett program funnits en sådan bula i 90 min? Inte konstigt att Molly såg så jävla glad ut i veckan.
Om vi då lämnar Dannys penis och går över till programmet så kan vi väl konstatera att det redan när de första 5 låtarna plockades ut nu är klarlagt att svenska folket är idioter. Att rösta på låt nummer 8 bevisar bara att den ökade utskrivningen av psykofarmaka nu börjar förstöra dricksvattnet i vårt land.
Nåväl, programmet då?
Jo då, Danny och Gina är så jävla bra ihop och programmet är snyggt, snabbt och innehåller mycket humor. Det absolut bästa var filmen om ”Bizex”. Ja där skratta jag högt kan jag säga. Även dansnumret var av hög klass förutom att killen som satt ljuset måste missat att starka lampor rakt in i en TV-kamera är ganska irriterande.

Sedan kommer vi då till resultatet och denna vecka verkar inte mycket stämma i huvudet på svenska folket. Låten Dumb åkte ut direkt och skitlåten med Janet gick vidare. Det är synd om människorna helt enkelt och att State of drama gick direkt till Globen är bara att beklaga för inte fan blev skiten bättre andra gången man tvingades lyssna på den. Nu vet jag i alla fall vad Mix Megapol kommer spela till våren. Usch.
Martin och Caroline gick sedan till Andra Chansen och spänningen var stor tills det stod klart att Ravaillacz också gick till Globen och att i alla fall Janet fick åka hem.
Det blev en konstig vecka, med en skitlåt och en skojlåt direkt till Globen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om allt. Det blir ingen direkt rolig final i år i alla fall, det börjar bli allt mer klart. Det känns lite som att luften gått ur nu, eller så är det som jag skrev första veckan: SVT vill inte vinna Eurovision i år igen
Direkt till Globen:
Ravaillacz och State of Drama
Till Andra Chansen:
Caroline af Ugglas och Martin Rolinski
Och så….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *