Melodifestivalen 2013, Deltävling 2 Göteborg, Summering

melodifestivalen-2013

Jag förstår att Melodifestivalen ska vara en tävling för alla, men var alltså tanken att vi kanske skulle skicka ut Rikard Wolff i Europa till Eurovision? Jag gillar Rikard men alla artister måste faktiskt inte vara med i Melodifestivalen, och det kanske är dags att vi släpper på den hysterin nu.

Annars då? Jo då, bättre omgång än förra, och tekniken verkade vara med oss ikväll. Gina och Danny har också blivit bättre men i Dannys fall spelar det ingen roll. Han är så söt så det gör inget om han måste läsa ur korten hela tiden. Fan jag kan hålla korten åt honom.
Inledningen med Hansson, Carson & Malmqvist var annars helt jävla underbar. Så coola gamla tanter 😀 och mellannumret med ”Indie Club” var ju dessutom så jävla snygg, och Danny i dom kläderna…
Behöver jag säga att vi här hemma framför TV’n fick sätta oss med benen i kors sen!
Sedan måste jag väl erkänna att jag gillade mellanfilmen om familjen från Mölndal lite. Så låg humor, men ändå så kul. Totalt så här två program in i tävlingen så är faktiskt årets omgång väldigt bra när det gäller allt runt om. Danny och Gina är båda extremt duktiga i shownumren och det gör allt till ett så mycket bättre program.

Tyvärr visade kvällens första låt som gick vidare att saker också kan göra detta till en riktig skittävling. För Sean Banan gick vidare direkt till Globen och det är ju bara att beklaga. Att Anton gick vidare till Andra Chansen och inte till Globen får ju ses som en liten skräll. Där får han sällskap av Erik och hon norskan som också dom får åka till Karlstad. Så det blev Louise Hoffsten som helt chockad får åka till Globen, och det får hon säkert mycket  på grund av sina gamla fans som antagligen suttit och ringt som dårar.
Ja resultatet blev inte riktigt som man trott, och nu vet vi ju i alla fall att vi kan ta en pisspaus under tiden Sean Banan vrålar sin skit i Globen.
Direkt till Final:
Louise Hoffsten och Sean Banan
Till Andra Chansen:
Anton Ewald och Erik Segerstedt & Tone Damli

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *