Till dom det berör…..

Jag lade följande text på min Facebook inatt, men tror att jag ska lägga in den här också….
December 2005 – Walle engagerar sig i prästuppropet. Det blir TV, radio, tidningar och all annan media, och det blir ett jävla liv.
Folk på jobbet skriker Go Walle. Heja Walle. Walle är så bra…
Hösten 2007 – Walle skriver om ”BOSA” och skriver massor om demokrati på arbetsplatsen och det slutar med att han blir inkallad till personalsekreteraren där han får veta att facket, utan hans vetskap, varit inblandad plus att jurister från kommunen granskat hans blogg.
Folk på jobbet skriker Go Walle. Heja Walle. Walle är så bra…
Januari 2012 – Walle beställer hem lådor med papper, dokumentation, kvitton, upphandlingar för tio år tillbaka angående Time Care vs Göteborgs Kommun. Det blir runt 15 pärmar med papper. Folk på jobbet skriker Go Walle. Heja Walle. Walle är så bra…
Januari 2013 – Walle vill bland annat ta reda på hur många som dött i Sverige av medlet pregabalin, och bland annat ändra reglerna för utskrivning från psyk. Han tycker dessutom att det är lite konstigt att knappt någon verkar bry sig över att 1500 personer dör i självmord per år i det här landet. Det blir runt 2 pärmar med papper. Folk på jobbet skriker Walle är manisk. Walle är sjuk. Hur mår Walle egentligen. Du måste släppa det här nu Walle.
Hyckleri!!!
När folk inte vågar protestera då är det jävligt bra att ha någon att putta framför en som sedan får ta smällarna medan man själv kan sitta där med glorian snurrandes över huvudet. När jag sedan engagerar mig i något som folk inte orkar bry sig om, då är jag manisk.
Japp, jag kanske är manisk, men jag var lika jävla manisk för ett år sen och då klagade fan ingen. Då hörde jag ”Ska du inte ta upp…” eller ”Ska du inte skriva om…..”
Jag har ALLTID varit sån här och kommer ALLTID vara sån här, och vet ni vad jag lärt mig de senaste månaderna tack vare min psykolog?
Passar jag inte så dra åt helvete!
Tack för ordet.
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *