Och nu blir det reklamfilm

Välkommen till Psykiatriska kliniken vid Norrlands Univetsitetssjukhus.
Här ger vi en samlad och vårdande insats för att lösa dina psykiska problem eller din psykiska ohälsa.
Vi arbetar efter den erkänt fungerande metoden ”Do what you want”, som är framtagen av den amerikanska psykiatrikern Buffalo Bluff.
Den går ut på att patienten själv bestämmer sin medicinering och när patienten vill ha sina tabletter. Om det är någon extra go tablett som patienten vill ha så är det inga problem, vi finns till för att hjälpa! Våra apotek är fyllda till bristningsgränsen med allt vad man kan behöva för en skön kick uppåt eller neråt beroende på vad man önskar sig.
Vi tror också på att dra ut på vistelsen på våra fina moderna avdelningar så länge som möjligt. Därför behöver inte du som anser dig behöva samtalsstöd förvänta dig hjälp de första veckorna, men vad gör det? Under tiden kan du ju alltid bråka med personalen medan vi läkare i samråd med dig hela tiden höjer dina doser av medicin.
Vill du springa ut och in? Inga problem? Här har vi mål & tid som vi delar ut lite hur som helst. Kommer du försent eller om du väljer att komma som du känner för det så är det heller inte så viktigt. Inte är väl regler viktiga heller! Det är vår melodi.
Så kom till psyk i Umeå! Vi bryr oss om dig, och om du lägger in dig och sedan inte trivs så lovar vi dig att vi låter dig skriva ut dig hur som helst, oavsett psykisk status.
Så skynda dig att lägga in dig nu!
Psykiatriska Kliniken, en plats att leka  kollo på.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *