Jobb


 
 
 
Dagbok 8 december 2012
 

Sitter på jobbet, och försöker få dagen att gå. Mår inte bra alls idag, och det efter en riktigt jävlig natt.
Bröt ihop totalt när jag skulle lägga mig och sedan kunde jag inte sluta gråta. Eller jag grät inte, jag hade mer panik.
Det var som om all sorg man känt de senaste 3 månaderna nu kom tillbaka och gjorde repris, fast nu kom allt på en gång. Det blev den värsta natten tror jag sedan Daniel gick bort.
”sol” ringde men jag orkade inte svara, eller jag kunde inte prata. Jag bara grät, grät och grät.
Kanske var det nyttigt, jag vet inte.
Det jag vet är att jag inte ska vara på mitt jobb men jag har inget val. Sjukskriva mig kan jag inte för de börjar gnälla om förstadagsintyg nu, och hur fan ska jag få tag i ett läkarintyg en lördag?
Så jag får försöka stå ut. I skrivande stund är det 5 1/2 timme kvar tills jag får gå hem, men det får väl funka misstänker jag. Jag har ju inte direkt något val.
Känner allt mer hur jag sörjer det som aldrig blev, och jag känner framförallt att jag behöver åka upp till Skellefteå och besöka hans grav. Hur jag ska få råd med det vet jag inte, eller jag vet att jag inte har råd. Jag behöver ”träffa honom” men jag får skita i det.
Önskar man hade någon att prata med här i Göteborg. Nån som bara kunde hålla om en så man fick gråta ut. Jag behöver en kram just nu, ömhet. Men det har jag inte. Har egentligen ingenting längre när jag tänker efter.
Jag kommer nog snart Daniel, känns allt mer så
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *