Illavarslande

dagbok1
 
Dagbok 16 december 2012
 
 
 
 

Så var snart denna helgen slut, och vilken rolig helg jag haft!
Mina vänner ringde och frågade om jag ville hänga med ut och vi hade så jävla roligt alltså!
Ok, riktigt så var det inte. Istället har inte en käft ringt, förutom Jennie, och jag har ägnat helgen åt att må illa, spy och ha allmänt tråkigt, men jag klagar inte. Det är ju det här som är mitt liv.
Jag har ingen julkänsla alls i år. Brukar ju direkt inte normalt ha så mycket men i år skiter jag i det totalt. Har meddelat att jag inte kommer åka någonstans på julen utan kommer bara vara hemma. Har inte ens orkat sätta fram adventsstaken i fönstret, för varför ska jag? Inte fan är julen i år något jag direkt ser fram emot. Den ende jag vill säga god jul till är död och jag kan inte ens besöka hans grav. Jennie har lovat att sätta någonting på graven, det är i alla fall en liten tröst och det enda jag kan göra just nu. Han borde blivit begraven i Göteborg känner jag ibland, tror han själv hade velat det med faktiskt. Det var ju inte direkt så att han hyllade Norrland i en gränslös kärlek.
Fy fan va less jag är på allt rent ut sagt. I morgon ska man till doktorn och sen försöka jobba. Så får man höra om all skit som hänt i helgen, och vilka som bråkat med vilka. Det mest spännande som kommer ske är att jag ska hämta ut mediciner till en boende på apoteket. Lever jag inte ett spännande liv så säg?!
Men jag ska inte klaga, för sedan får jag ju åka hem och vara helt död tills nästa dag börjar och allt kommer se exakt likadant ut som dagen innan, och med lite tur kommer någon på jobbet berätta någon fullständigt ointressant om arbetet, timecare eller vem som glömt beställa vad.
Gick ur Facebook igår. Va fan ska jag med det till? Kan inte folk fråga hur man mår på riktigt behöver dom inte veta det på FB heller. Vet ju iofs att många av mina vänner tycker jag är för produktiv och för depp etc så det är väl skönt för dom nu då. Nu kan dom få plats med sina inlägg om katter, hundar, marsvin etc och lägga upp bilder på döda barn med texten ”Klicka gilla om du tycker det är fel att döda barn”  igen eller klaga på SJ/Lokaltrafiken etc utan att bli störd av mina inlägg. Skönt för dom.
Ja jag är jävligt bitter, men skit i det.
Det är oftast så man ska bemöta Walle. Skit i han, det går över….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *