Min sista vilja

dagbok1
 
 
Dagbok 20 december 2012
 
 
 

Snart är det här året slut, och jag vet inte vad jag ska säga om det just nu, så jag skiter i att nämna det mer för tillfället.
Jag insåg idag kära dagbok hur ensam jag är. Det var av en slump jag insåg det egentligen. Hur lite kontakt jag har med människor ute i den riktiga världen, och kanske är det lika bra. Jag tänker inte försöka göra något åt det heller. Jag är ingen människa man umgås med så därför är det lika bra att det är som det är.
Sedan slog mig en tanke om hur det skulle se ut om jag dog. Jag har ju fått se hyckleri utan dess like denna höst och jag vill absolut inte se samma sak ske med mig.
Nej, jag har inga planer på att dö just nu, men för säkerhets skull så tänkte jag att jag meddelar här hur det ska se ut. Jag tänker nämligen inte medverka till en massa skitsnack om hur bra jag var etc. Så när den dagen kommer och då jag egentligen idag saknar anhöriga förutom mamma och hon vet ju inte hur jag vill ha det så vill jag inte sätta press på Henke. Så då finns ju planerna hur jag vill ha det här och jag får väl hoppas att det finns någon som kanske kan hjälpa till. Om inte så är det egentligen skitsamma…
Om jag dör ska det inte sättas in någon dödsannons.
Jag ska inte ha någon begravning och absolut ingen minneshögtid. 
Jag ska brännas och askan ska strös i havet på valfri plats. Enda villkoret är att ingen får vara med när det sker. Ingen ska veta vart askan är spridd, det får de som sprider ut sånt bestämma själva.

Det får absolut inte finnas någon grav efter mig, ännu mindre en gravsten.
Jag vill absolut INTE ha någon minnessida och sånt på Facebook eller andra liknande sociala sidor och  om någon skulle lägga upp kort på mig är enda tillåtna kort sådana på mig som är tagna före det att jag fyller 10.
Skulle det finnas  något efter mig ska detta delas mellan föreningarna BRIS och föreningen Attention.
Denna blogg ska plockas ner och raderas och vart servern till den ligger finns det information om i en pärm här hemma som det står walentine.com på.  Där finns också information om andra eventuella sidor jag har och dom ska också plockas ner.
Slutligen ska alla texter jag skrivit under åren och som finns utskrivna här hemma förstöras. Jag tillåter inte att mina texter används, kopieras eller trycks upp efter min död.
Så det är min sista vilja.
Försök följa den är ni snälla. Mitt levande liv var enbart ett liv med besvikelser och sorg, så jag skulle uppskatta om i alla fall min framtida död kan få bli som jag vill ha det. Sedan om det tar en dag, en vecka eller 20 år tills jag ramlar av pinnen så skulle jag fortfarande bli väldigt tacksam om följande små önskemål kan följas.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *