Satans jävla Lyrica

Jag hatar Lyrica….
Hittade följande citat på nätet…
Det finns en studie som visat negativa ”biverkningar”. Det gällde en person som avbröt en behandling med läkemedlet (Cold Turkey) det var alltså en person av många andra i en vetenskaplig studie. Denna person fick hjärnödem och psykos och sa långt efter denna händelse att denne inte kände sig lik. Jag säger inte att alla har ett helvete att avbryta en medicinering men man ska helt klart ha respekt för denna drog. Att man ska trappa ur Lyrican långsamt säger inte bara hobbyknarkare utan också läkare och människor som forskat.
___________________
Snart är det helg och det ska firas med ett intag av 900mg.
Kommer fylla på vid behov allt efter dagens gång!
Trevlig helg på er! 
___________________
Nu har jag intagit 2 st 300 mg lyrica. Eller ja, jag tog det en och en halv timme sen typ, och nu slår det härligt  Härligt att gunga fram. Dock skulle en tredje tablett vara trevligt Känner en kille här i gbg som fått tag på 6 kartor Lyrica, och jag är en bra vän till honom )) 14 st lyrica i varje karta, 300 mg. Myspys

Bookmark the permalink.

3 Responses to Satans jävla Lyrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *