Nötter


 
 
Dagbok 22 september 2012
 
 
Morgon i hemmet, eller förmiddag. Trött som fan efter att jag som vanligt somnade sent på natten, eller då natten redan hunnit blir morgon. Ska vara hemma nu resten av veckan, jobbet fungerar ändå inte och i morgon är det läkarbesök igen.
Fick en intressant inblick i hur saker och ting kan bli efter Daniel inatt. Någon hysterisk människa började tjafsa på en väns sida på Facebook om hur patetiskt det var när man nu försöker sörja Daniel med tanke på hur man svek honom när han levde. I ett privat mess fick jag sedan veta att JAG (hon skrev DU med stora bokstäver) minsann svikit honom etc. Hon visste minsann hur allt låg till och så vidare. Fast hon försökte gömma allt med att hon bygger minsann allt enbart på fakta.
Först blev jag förbannad till max och sedan också sårad men insåg när jag läste hennes svar idag att bråka med henne är verkligen lika nyttigt som att pissa mot ett elstängsel   För jag vet ju hur Daniel var. Vi talar ju faktiskt om en person som till en sade att han skulle gifta sig med mig på grund av att jag var miljönär, döende och att jag hade bett honom ärva mig liksom. Skulle hon veta vad han sagt om andra så kanske saker skulle låtit annorlunda. Nåväl, jag orkade som sagt inte engagera mig något nämnvärt.
Alla de som kände Daniel säger ju samma sak om honom, och vad det är behöver jag ju inte gå in på här…  Jaja, skit samma. Det är i alla fall intressant att se hur han alltid lyckades framställa sig som offer. För att han säkert snackat med henne, ja det tvivlar jag inte på, med allt vad det innebar.
Det jag vet är att jag må, liksom alla andra, ha gjort mina dumma saker i livet, men om det är någon person jag inte svek eller har dåligt samvete för så är det just honom. Ingen på denna jord har före, under tiden, eller efter fått så mycket uppmärksamhet, stöd och kärlek som han fick av mig, och det oavsett vad han sagt till någon hysterisk jävla fitta i Umeå.  Har han missat det, då var det hans huvudvärk, inte min och för första gången sedan den 12 september känner jag mig jävligt arg på honom.
En sak blir lite lustig i alla fall. Jag skrev igår om att slåss mot väderkvarnar….
Annars ska jag ta det lugnt denna vecka. Jag träffade Jennie, Kevin, Johanna och Simon igår och det var väldigt kul. Till helgen ska vi till Liseberg och se på tomtar och det ska bli kul. Jag försöker helt enkelt att ta dagarna som dom kommer utan att göra något som stör, och jag lyckas ganska bra för att vara jag. Helt utan stress är det ju inte, men det är som sagt Walle vi pratar om.
Jag vet att det kommer en tid framöver som kommer bestå i läkarbesök efter läkarbesök igen, och därför behöver jag vila upp mig nu. Snart är ju dessutom 2012 slut, och 2013 kan ju knappast bli värre än detta år. Därför är det också kul att få träffa och umgås med dom som faktiskt gett mig mycket under året. Det är ju så livet ska vara. De som får en att må bra, det är dom som man ska ta med sig i framtiden.
Nej, nu ska jag ut i pissvädret, det är ju en ny dag idag.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *