I en förvirrad värld, finns bara förvirrade känslor


 
 
Dagbok 17 november 2012
 
 

Lördag, det är visst dagen för dagen så att säga.
Vaknade sent som fan idag, men det betyder ju å andra sidan att jag fick sova lääääänge vilket kroppen behövde. Har ju varit lite si och så med sömnen det sista så jag är tacksam för alla timmar man får sova bort.
Veckan har bestått i en hel del läkarbesök, och jag är väl ganska beredd på vad som komma skall, men jag orkar inte riktigt ta in det förrän jag vet. Just nu är jag redan full med funderingar så jag behöver inte fylla på det skafferiet liksom.
Igår var jag på Jonas Gardell med Henke. Det var faktiskt skitskoj. Gardell var roligare än på länge och det var så kul att göra något med Henke igen. Var ett tag sedan vi umgicks bara jag och han. Är så glad att jag har Henke. Ensamheten jag känt hade varit så oändligt mycket värre om jag inte haft honom i mitt liv.
Annars då? Tja, livet går väl vidare. Har bestämt mig denna vecka att släppa en del saker som stör mig och bara skita i det. Jag är inte direkt bra på att skita i saker, och jag är absolut inte bra på att inte få svar på saker och ting, men jag får lära mig.
Jag känner mig som att jag liksom tagit en paus från allt just nu, och kanske är det just det jag behöver.  Idag ska jag bara njuta av att inte göra något, och försöka hitta lite krafter. Jag vet att måndagen kommer bli jobbig på flera sätt, och jag har en känsla av att veckan kommer bestå i mycket blodprover, prat med läkare och annat.
Jag får väl se det från den ljusa sidan, jag kommer ju få något annat att tänka på.
Är det inte cyniskt egentligen. När jag säger att jag inte vill leva längre säger alla till mig att ”Jo då, du har så mycket att leva för”, men kroppen min gör vad den kan för att ta död på mig. Kanske borde jag lyssna på min kropp istället.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *