Morgon i Åbyn


 
 
Dagbok 6 okt 2012
 
 

Klockan är 12:40. Vädret växlar snabbt här i Norrland. Under 2 timmar har det varit sol, regn, moln och just nu är det något emellan. Vaknade vid 10 och har sovit hela natten! För första gången sedan den 12 sep har jag sovit hela natten utan vare sig medicin eller att ha vaknat varenda jävla minut. Känner mig utvilad! En konstig känsla dessa dagar, men den känns underbar
Nu ska jag snart iväg med bussen mot Skellefteå och sedan mot Umeå igen.
Jag är så enormt tacksam och glad att jag fick komma hit. Daniels familj har verkligen varit underbara och så välkomnande. Jag önskar så att man träffat dom under andra omständigheter men nu är saker som de är, och detta besök har hjälpt mig enormt. Det är så många funderingar som fått svar och så många tankar som nu kommer kunna skingras.
Samtidigt är jag helt tagen av allt det vackra. Naturen är så underbart vacker här uppe, och tempot är så annorlunda. Folket man mött har bemött en med en sådan enorm vänlighet, vilket man inte är van vid när man bor i Göteborg numer.
Nu ska jag som sagt snart fara vidare, tillbaka till Umeå. Ska ta med kameran och ta lite kort på stan. När och om jag återkommer vet jag inte så jag behöver lite minnen.
Det har varit några dagar i Daniels fotspår, något som varit så viktigt för mig. Viktigt för att kunna göra avslut, gå vidare men också minnas det  fina och också förstå

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *