Jag vill slå folk på käften


 
 
Dagbok 30 november 2012
 
 

Egentligen skulle det här dagboksinlägget handla om att jag idag träffade Nadia och Helen som kommit ner från Norrland för att hälsa på, och det var hur kul som helst.
Sedan skulle det också handla om att jag också träffat Jennie och Kevin idag, och det var också hur kul som helst.
Fast allt det där får jag ta en annan dag, vilket jag kommer göra.
Istället behöver jag bara avreagera mig och skriva att jag just nu har en jävla lust att ge en hel del personer en stor fet jävla käftsmäll och sedan skära dasen av dom. Jag är så förbannat trött på människor som bildar sin egen verklighet, tror på den och sen sprider sin jävla dynga.
Att dom är fullständigt respektlösa mot andra människor skiter dom i. Eller så är dom så jävla korkade så dom inte fattar vad de sysslar med. Fan har dom sperma i huvudet istället för hjärnceller eller??!!!
Vissa saker tar fram det bästa hos vissa, medan vissa saker tar fram det sämsta hos andra. Vissa saker verkar också ta fram nötter vars existensberättigande är lika stort om en gråsuggas. Eller förlåt mig kära insekter, ni gör ju nytta i alla fall.
Gah!
Nu känns det bättre
Godnatt
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *