Nätter


 
 
Dagbok 28 september 2012
 
 

Nätterna är jobbigast. Då kommer ångesten, då kommer frågorna och då kommer tårarna.
Sedan den 12 september har jag plågats av samma tanke och samma känsla hela tiden ”Du kunde gjort mer”
Kunde jag hindrat honom från att resa? Jag försökte i tre timmar. Jag gjorde allt, sade allt och tyckte allt jag kunde komma på. Jag försökte vända och vrida på allt för att han skulle stanna, och när jag sagt allt jag kunde komma på sade jag om allt igen.
Ändå finns känslan där, känslan av att jag svek honom och det river sönder mig.
Idag har det varit om inte en bra dag, så i alla fall ok. Jag har inte mått riktigt lika piss som tidigare, men nu inatt kom allt tillbaka. Det sliter mig så enormt inombords och jag känner mig så jävla ensam.
Vem ska jag ringa klockan 3 på natten? Jag vill så gärna ringa någon, åka till någon och bara få gråta. Ha någon som håller om mig och som får allt det onda i mig att stilla sig lite.
Det är som ett stort sår i mig som gång på gång blir infekterat, och jag blir bara tröttare och tröttare och allt mer tom. Jag finner ingenting intressant längre, och jag vill bara ifrån allt. Långt bort där ingenting spelar någon roll. För varje gång jag mår så här, känner jag att jag tappar allt mer livskraft och livslust. Hur mycket mer har jag kvar?
Jag hatar nätterna, jag hatar ångesten och jag hatar känslan av att jag kunde gjort mer.
Orkar inte mer nu, orkar verkligen inte mer nu. Snälla någon ta det onda i mig och släng bort det.
Förlåt Daniel om jag inte räckte till. Förlåt mig.  Jag saknar dig så det värker, och jag önskar jag kunde göra om allt. Jag önskar du fick leva och jag önskar att dina demoner aldrig fanns. Jag önskar så att jag kunde ha hindrat dig från att resa den där tisdagen. Jag känner att jag såg på dig när du sände dig själv i döden och jag vet inte hur jag kunde ha hindrat dig.
Jag önskar jag dog istället för dig. Du var värd att leva.
Jag är ingenting
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *