Ännu en sen natt


 
Dagbok 7 augusti 2012
 
 

Ännu en natt utan sömn. Börjar bli en vana detta.
Erik sover men jag kan inte så jag gick upp och nu sitter man här igen. Erik är så söt när han sover, men rör omkring som en elvisp haha. Fan, man får ha skydd på sig för att inte åka på stryk.
Livet har sina tvära kast ibland och ibland kanske det vänder lite för fort.
Om 2 veckor åker Erik, och hur det blir sen vet ingen. Vi har bestämt att jag ska komma ner helgen efter han flyttat. Kommer sakna honom otroligt mycket. Vi pratade om det idag och det sluta med att vi båda satt tårögda och såg på varandra. Förstår inte vad han ser i mig, men jag klagar inte. Han är så jävla nyttig för mig, och jag hoppas bara att jag kan tillföra något i hans liv. Eller så ska jag inte säga. Klart jag gör för fan!
Vi är båda ganska jordnära och har insett att livet väldigt sällan är som en amerikansk romantisk långfilm så därför har vi sagt att vi tar en dag i taget.
Jag och Erik har börjat utveckla en fin vänskap också. Därför är det viktigt att vi inte förstör något känns det som. Det är i alla fall underbart att ha fått han i sitt liv.
Jag behövde det. Jag behövde en kille i mitt liv utan en massa frågetecken omkring sig. Han tar mig rakt av för den jag är, hur jag ser ut och allt annat, och det känns bara så jävla underbart bra. Jag kan vara svag inför honom, och jag kan vara den som ibland behöver ha någon att krypa upp hos.
Tycker väldigt mycket om den killen, den saken är klar
Annars är det 8 behandlingar kvar nu, sen är det också över! YAY YAY YAY!
Nu ska jag försöka sova lite, ska snart upp igen. Är trött i benen efter att ha gått från stan och hem. Var på Bee igen, och det regna men va trevligt i alla fall. Sedan gick jag över bron hem, och det känns i fotjäveln nu.
Natti!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *