Ännu en dag, ännu ett nytt liv


 
Dagbok 15 augusti 2012
 
 

Onsdag redan, tiden, veckorna och livet går snabbt.
Känner mig trött idag, men samtidigt pigg för snart är behandling och skit klart. Känns underbart kan jag säga. Dags att börja jobba med resten nu, och det kommer bli den svåra biten.
Tänk vilken fantasi jag levt i! Tänk vilken värld jag levt i! Tänk vilken konstig syn på mig själv jag haft!
Igår gick jag en lång promenad. Alltid skönt att rensa hjärnan lite. Min kropp behöver ju röra på sig samtidigt så det rensade ut en på många sätt. Jag funderar alltid bra när jag är ute och går. Musik i öronen och så finns bara jag i hela världen, underbart.
Walentine måste sluta fly insåg jag igår. Jag är så fantastiskt bra på att tala om för alla att de inte ska springa ifrån sina problem för det kommer alltid en vardag. Själv är jag väldigt bra på att göra exakt som de jag säger till. Jag grottar ner mig i mina problem och får sen för mig att om jag bara lämnar allt så kommer allt bli skitbra, men det stämmer ju inte. För inte fan blev det bättre senast inte, och inte kommer det bli bättre nu.
Det är dags att jag börja leva istället. Dags att sluta tro på folks lögner och undanflykter och bara inse sanningen och inse hur saker och ting ligger till. Jag ställer upp för mycket, går med på för mycket, tycker för lite och mår för dåligt. Jag har ingen lust att må dåligt längre. Jag är trött på att skämmas för den jag är, och för hur jag ser ut.
Hur i helvete kan jag ta kommentarer som ”du är ful”. Hur faaaan kunde jag svälja allt som sades åt mig den där kvällen utanför Gretas?
LOL! Vem fan är dom att döma mig! Förnedra mig. Förkasta mig! Haha, vilka jävla nötter rent ut sagt!
Och jag lät mig knäckas av dom!
Nej, livet måste få sig en vändning och det nu, inte i morgon, eller nästa vecka utan NU!
Min helg som passerade nyss var faktiskt fantastisk bra på alla sätt. Den slutade inte så roligt, men det löste sig genom att man pratade ut och gick vidare, men i övrigt var det en helg där jag fick en känsla jag inte haft på många år: Jag är värdefull.
Ja, jag är värdefull. De jag har i mitt liv idag verkar inte direkt fatta det oavsett vackra ord och från och med nu kommer livet ändra sig. Det kommer inte bli lätt, utan det kommer bli skitsvårt och det är många som kommer undra vad som skett men nu är tiden inne att gå igenom hela tunneln. Nu är tiden inne för att inse att jag klarade min behandling, nu ska livet också bli mitt igen.
Folk kommer se en förändring, och många kommer inte gilla den men jag måste.
Jag klarade min behandling, jag lever ett tag till.
Nu ska jag börja leva!
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *