Sen kväll med hörselskador


 
Dagbok 5 juli 2012
 

Ok, jag har inga hörselskador men nyss hemkommen från en Madonnaspelning så ringer de rejält i öronen, trots öronproppar som världens sötaste blonda tjej lurade på mig.
Konserten var faktiskt helt ok, och inte alls så dålig som alla tidningar sagt. Madonna är cool, så jävla cool och hon är fanimej så jävla snygg. Om alla kvinnor såg ut som hon hade manlig homosexualitet inte funnits!
Annars går väl livet sin stilla gång. Jag försöker jobba lite och jag går på min behandling. Den i sin tur gör att jag måste äta piller på längden och tvären och mår illa som fan emellanåt i alla fall, men jag klagar inte. Eller jo de gör jag, men vem bryr sig.
Annars är det mycket känslor just nu, både glada och mindre glada. MrD gör mig ofta glad,och igår fick jag kanske den mest omtänksamma present jag någonsin fått. Fjolla som man är började jag lipa. Han är så jävla snäll, och som sagt så omtänksam. Märker att jag inte riktigt är van vid sånt, men det är väl en sak på listan av saker jag måste lära mig. Jag klagar ju jämt på att folk tar mig för givet, nu har jag flera som inte gör det. Då får jag försöka vänja mig och lära mig att det finns människor som vill ha mig i centrum ibland. Funderade först på att ringa han idag och fråga om han ville komma över inatt, men det är inte rätt. Jag vill inte leka med folks känslor, och det hade jag gjort då.
Önskar ibland att jag var känslolös. Det hade varit fan så mycket enklare att leva då, men kanske också tråkigare. Ja, de hade de varit, mycket tråkigare.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *