London, nu vill jag dit!

London är en sådan där stad där jag verkligen känner mig som en turist i. Storleken på staden, pulsen, de gamla husen, det moderna, ja allt blandat är det som just är London för mig.
Nu är det längesen jag var där, och jag saknar verkligen London nu, och längtar sååå tills att få se allt igen.
Detta är lite av sånt man vill se. Sånt som för mig är London, i alla fall det som går att ta kort på. Känslan av London däremot måste man vara där för att känna.

Westminister Abbey måste man ju se igen! Denna bamsekyrka som kungligheterna gifter sig i och allt annat. Jag är ju inte direkt religiös men jag älskar gamla kyrkor. De står för så mycket mer än religion för de påminner om en annan tid och en annan värld.

Snackar vi stora hus ska man ju inte glömma Towern. Här skulle man kunna vandra omkring en vecka för att kunna se allt. Men bara känslan när man står där är så underbar, och mäktig.

Buckingham Palace, där drottningen Bettan bor. Stort och det mesta är avspärrat, men ändå är det så coolt att stå där. Storleken har betydelse i London, den saken är klar

Ja, alla har sett Big Ben, men ändå måste man någon gång se gamle Ben på riktigt. Mer London än så kan det väl inte bli 🙂

Där är världens finaste teater 🙂 Kanske mest för att där inne spelar man The Phantom of the opera! 😀 Her majesty’s Theatre är gammal, vacker och pampig dessutom

Inne på Her majesty’s möts man av detta, men ganska snart förvandlas scenen till något annat och kristallkronan åker upp mot taket. Såååååå häftigt!

Soho, området där allt är coolt, upp och ner och skumt. Själv älskar jag det 🙂

Gud, det finns så mycket att se och nu längtar jag så enormt.
London here I come!

YAY!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *