Lite om vad som i riket har skett


 
Dagbok 10 juli 2012
 
 

Det har varit en ganska ok dag idag. Behandlingen var precis lika askul som vanligt…not….men de går eller så måste de ju gå. Något direkt val har jag ju inte så. Eller de har jag ju, men de valet är inge bra.
Sedan var det lite fix med papper och annat som gällde. Det är skönt att ha något att göra. Jag känner mig fortfarande så fruktansvärt nervös och jag vet egentligen inte riktigt varför. Rädd att förlora någon jag tycker om, och rädd för ungefär precis allt annat också men det lugnar ner sig så småningom, och jag känner mig själv lugnare idag än igår så de går framåt. Jag önskar jag kunde få min jävla hjärna att sluta tänka. Jag skulle fanimej blitt världens bästa utredare inom polisen. Ingenting undgår mitt sjuka jävla fotografiska minne. Idag kom jag på mig själv med att jag kan rabbla de första 2 kapitlen i ”Förvandlingen” av Franz Kafka och den boken har jag inte läst på 10 år!
Känns väldigt ”positivt” med behandlingen just nu, mest för att man får positiva besked. Nu ska jag se till att göra något bra av det när skiten är över också, sen ska allt bli bra, eller bättre i alla fall. Jag är i alla fall glad att jag beslöt att gå igenom den, och jag är ännu mera glad över de jag hade runt mig som stöttade mig både före och efter beslutet.
När jag kom hem ringde Emma och frågade om jag ville ta en fika på stan, så det blev till att åka in igen.  Så skönt att träffa henne och prata lite. Hon är stor nu, lillflickan 🙂
Senare på kvällen fick jag besök, så eftermiddagen och kvällen fullständigt rusade iväg, och nu är jag helt slut.
I morgon är det som vanligt behandlingar och sen ska jag hålla i allsång, haha. Kommer bli ascoolt 😛
Livet är jävligt enformigt just nu inser jag, men det är behandlingen som styr mitt liv för tillfället, men snart så är det förhoppningsvis över, i alla fall vill jag tro på det och tro kan förflytta berg!
Natti natt
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *