En bra torsdag


 
Dagbok 26 juli 2012
 
 

Göteborg fick fint väder idag med, och jag tackar högre makter för att det inte blev kvavt och äckligt som det normalt brukar bli i det här landet när solen varit framme i mer än 5 timmar.
Dagen började som alltid med lite härlig radioaktiv strålning och annat, och sen iväg för att försöka jobba eller vad det kallas. Eftermiddagen kröp ganska långsamt fram men till slut fick jag gå hem.
Eller hem och hem, jag åkte ner till Eriksberg igen och väntade in älvsnabben. Jag älskar Eriksberg på sommaren. Så mysigt med alla husen utmed vattnet och alla stora fartyg som körbi blandat med norska segelbåtar och annat. När väl älvsnabben kom ställde jag mig som vanligt i aktern och stod där och njöt och jag fick till och med se en säl i vattnet. Då om någonsin kände man sig som någon som faktiskt bor vid havet.
Senare på eftermiddagen träffade jag Amira, Amal och Anna (mycke namn på bokstaven A blir de) och som av en händelse satte vi oss på Bee. Jag är så glad för jag var för det första skithungrig och jag åt och jag har inte spytt ännu i alla fall 🙂
Jag tycker om att umgås med de tre töserna. De är så vansinnigt olika men passar liksom så bra ihop. Galningen Amira hade också vänligheten att tala om min penis (som hon aldrig sett) högt för alla så jag tror alla på Bee och grannkrogarna hörde det också. Min penis väcker uppenbart mycket underlag för diskussion, och det är ju trevligt :p
När väl Bee besöket var avklarat bestämde Amal och Anna sig för att gå tillbaka till Hisingen och jag hängde på. Insåg att man börjar bli gammal för jag fick en jävla svindel högst upp på bron men det var underbart härligt i alla fall. Göteborg är absolut bäst att se från broarna, så är det bara.
Tog ett litet kort på tjejerna där uppe på toppen. De e så söta så!
Väl framme vid backaplan sade vi byebye och jag tog bussen den resterande vägen hem. Då skrek min fot ”Är du helt jävla dum i huvudet eller?”, men det var det värt.
Anna och jag är dessutom djupt förkrossade då det visar sig att Sveriges snyggaste sjukgymnast har tjej, men vi måste få bort honom från henne. Hon är inte bra för honom på något sätt 😀
Nu ska jag strax gå ut i duschen och sen ska jag iväg igen, men inte så långt. Bara nåra hus bort faktiskt 🙂
Ja, det har varit en bra dag. Känner mig stark och redo för allt vad livet har framför en, och livet blir fan så mycket bättre med bra vänner och kompisar som dom man har.
Jag ska nog skatta mig lycklig tror jag.
Puss till alla jag tycker om, och till alla jag älskar.
Ni vet vilka ni är
/Walle
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *