Ångest


 
Dagbok 14 juli 2012
 
 

En jobbig dag idag…
Den började bra, trots att man var lite trött efter gårdagen.
Vi var på Bee igår, ett gäng från jobbet. Det var faktiskt riktigt kul. Jag var hemma i bra tid men på grund av att jag fick gå upp så jävla tidigt idag har jag varit helt slut, men det började i alla fall med provtagningar och behandling och sen fixa med annat.
Det var när dagen blev eftermiddag som ångesten kom. Den gör så ibland. Dyker upp och vill inte släppa taget, och det blir värre när jag är hemma. Oron som kommer över mig då är fruktansvärd och min hjärna börjar fullständigt flöda i tankar, idéer och teorier.
Det är då allt ställs på sin kant, och hela jag väntar på att något ska hända. Något kommer ske där jag blir den som förlorar.
Idag orkade jag inte med det, så jag for till mitt gamla jobb och fixade lite och pratade lite med några av arbetskamraterna. Det gjorde i alla fall att jag slapp tänka lite. Väl hemma igen satte allt igång som vanligt och nu sitter man här och väntar på något som kanske inte ens kommer hända.
Jag har haft en tuff vecka, full av känslor hit och dit och efter sådana veckor blir min ångest alltid jobbigare, men jag står ut. Eller jag har inget val egentligen.  Jag bara önskar att jag slapp tänka.
Jag blir så rädd ibland. Rädd att folk jag älskar ska vända mig ryggen utan att jag är beredd på det. Rädd att de jag bryr mig om ska försvinna. Rädd att bli ensam.
Ångesten säger till mig att jag ska vara ensam, att jag inte förtjänar bättre och kanske är det så.
I morgon är det en ny dag, känns som att den kommer bli likadan som denna 🙁

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *