Nattångest

 Dagbok 1 juni 2012
 
 
 
 

Idag gjorde jag något som jag inte gjort på flera år, och det var med en blandning av tvivel, förvirring och en aning panik jag gjorde det.
Efter funderade jag över varför jag gjort det, och hur det var, och några direkta svar fick jag inte, men det fick mig för en stund att slippa känna mig ensam.
Gud vad jag varit kärlekstrånande den sista tiden, och till vilken nytta då? Varje gång jag blir sån börjar jag tänka på alla jävla svin man haft i sitt liv som gjort vad dom kunnat för att dra ner en till avgrundens botten. Fast jag har bjudit på det, och låtit dom dra ner mig ner.
Jag har stått där och stöttat och lyft, medan dom samtidigt hoppat på mig, och den senaste tiden har jag försökt övertyga mig själv om att jag saknar det?
Vad är det jag saknar? Oron? Rädslan att bli nobbad? Oron över när nästa förödmjukelse kommer? Väntan på ”Jo jag gillar dig men…”? Svinen som förnedrat mig totalt?
Nä, det är inget att sakna, och idag lärde jag mig kanske att jag kan leva utan det. Fan, jag kan leva utan allt. Vänner har jag knappt några, ensamhet är mitt liv, och resten kan jag klara mig utan med.
Så jag bestämmer följande…
Bort med FB, bort med MSN, bort med Skype, bort med SL och bort med alla sådana program/sidor. Bort med den förfalskade verklighet jag levt i. Ut i den riktiga verkligheten istället.
Bort med drömmen om den rätte mannen/killen. Han finns ändå inte. Sluta drömma om saker som inte kommer ske. Se det som att det är deras förlust mer än min egen.
Så jag skriver idag som jag skrev sist: Jag kommer aldrig mer ha sex med en person av samma kön. Aldrig mer!
Jag lever hellre i en falsk bubbla än i en rutten verklighet. För under ett ögonblick idag när jag kramade en kvinna kände jag att jag kanske kan göra det, att det faktiskt inte var så farligt, och känslan att ha någon att krama som vill det var fin.
Ja, jag har tagit steget ut från avsatsen och jag faller nu. Det är långt till marken men nu är jag äntligen på väg.
Och i morgon begär jag tjänstledigt….

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *