Mitt sista inlägg

Denna blogg har i olika versioner varit en del av mig sedan snart 12 år tillbaka.
Jag har skrivit om allt och inget, och emellan det sådant som betytt enormt mycket.
Jag har dessutom försökt vara så personlig som jag bara kunnat
Men nu är det slut…
Jag har kommit till insikt med att en blogg som denna inte fungerar för mig längre. Jag har egentligen ingen anledning att skriva om mitt enormt innehållslösa liv som faktiskt inte innehåller någonting av värde. Under en tid försökte jag vara en del av den så kallade ”Gayrörelsen” men har kommit till allt mer insikt om att jag inte passar in där och i ärlighetens namn är jag nog inte direkt välkommen dit heller. När denna insikt kom blev jag också ganska vilsen och även bloggen har varit vilsen sedan dess. Jag har emellanåt tappat intresset helt och bloggen har varit helt död.
Dessutom känner jag allt mer att vare sig jag som skriver den, eller de som läser den bryr sig direkt vad som står och vad är det för mening då med en blogg?
Så därför lägger jag ner.
Det är dags att göra annat, eller inget. Alla som läser denna vet hur allmänt less jag är på ungefär allt och vad som sker i framtiden vet ingen, om det ens finns någon framtid.
Men tack till alla läsare, och tack för allt annat också. Det har varit en rolig resa emellanåt med walentine.com, men resor är som livet självt, de tar alla slut
/Walentine

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mitt sista inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *