Dagens rövhål

På sajten QX kan man faktiskt ägna ganska mycket tid till att bara titta runt på dårarna. För på deras community finns det massor med dårar (och en hel del normala också ska tilläggas)
Något som fascinerar mig allt mer är vilken sanslös attityd sidans yngre killar har. De fullkomligt skriker ut ”Va fan är alla snygga” och dränker sedan sidan med egotrippade bilder på sig själva, självklart med attityden att de själva är så snygga så de borde få pengar bara genom att visa sig. Varför de måste sitta dygnet runt på en raggarsajt om de är så jävla snygga och populära förklaras inte.
Tänk så kul de kommer få i framtiden, och tänk så de kommer rasa. Jag kommer skratta åt dessa patetiska jävla dubbelfjollor. Det bästa de kunde göra är att ge fan i att vara bögar, så att man slapp sån skit.
De är inte värda toapappret jag torkar mig i arslet på.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *