Optimerad Bemanning: I´m sending you an SMS!

Nu har Optimerad Bemanning startat och i och med det också de mass-SMS som nu skickas till till de timanställda. I detta SMS vill bemanningspoolen att de som fått SMS också gärna ska svara Ja eller Nej, och först till kvarn får smaka brödet, eller i detta fall får dom jobbet.
Jag kan däremot inte sluta fundera på vem som ska betala för dessa SMS som de timanställda nu får. Ett SMS kostar inte så mycket, men säg att du står helt tillgänglig under en lång tid. Då blir det en hel del, och det är väldigt sällan timanställda har ekonomi till att strö pengar omkring sig.
Eller är detta en ny kurs som Sveriges kommuner nu tar där de timanställda nu ska få betala för att få jobba? Kanske kommer vi i framtiden få se timanställda som får fakturor från kommunerna där de själva får betala för de timmar kommunen nu varit så vänlig att låta dom komma in på.
Behandla våra timmisar väl! Gudarna ska veta att de behövs!

Bookmark the permalink.

6 Responses to Optimerad Bemanning: I´m sending you an SMS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *