Välkommen

Av någon konstig anledning 😛 har walentine.com de senaste 2 månaderna haft enormt med besök som alla härstammar från ip tillhörande staden jag bor i.
Till alla er nya läsare vill jag säga välkommen, och jag hoppas ni kommer trivas.
Till er som däremot är här inne för att läsa om jag bryter mot några regler så vill jag påminna om något. Jag skriver MINA åsikter, och kräver inte att någon annan ska tycka som jag. Däremot anser jag mig ha just den rätten, att ha MINA åsikter. Är ni av en annan åsikt så fram med den då.
Information jag lämnat och skrivit om vissa av kommunens senaste projekt här är öppen information, fritt för alla att plocka fram. Inga namn är utlämnade och jag är heller inte ute efter att hänga någon. Det är också skillnaden på mig och er. Medan jag tror på en öppen debatt med högt i tak, har ni sedan år tillbaka arbetat aktivt på att kväsa alla som har en annorlunda åsikt. Som tur är har nya vindar börjat blåsa i min stadsdel, och jag hoppas de vindarna har kraften att skapa något nytt.
Ni som är emot den öppna debatten ska inte arbeta i Göteborgs Kommun. Ni borde skämmas för ni drar vanära och skam över en verksamhet som bekostas av folket, och där det i grunden också handlar om det vackraste vi har i vårt land: Yttrandefriheten
Och, Kära tjänstemän, yttrandefriheten är större än er!
Jag lovar!
/Walentine

Bookmark the permalink.

One Response to Välkommen

  1. Lillewi says:

    Det är så sant det du skriver, står på din sida ska du veta. Så om du
    behöver mitt stöd så finns jag här. Så duktig och en helt otroligt underbar människa är du och jag är glad att jag känner dig och har känt i många år. Du skriver och får fram det så bra, så som många av oss känner men inte kan få fram i det skrivna så som du gör. En stående applåd för dig. Varma kramar till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *