Kära Svenska Folket


Nu är alla låtar hörda och i årets festival har det funnits många bottennapp men också några guldkorn. Däremot fanns det bara en diamant, så se nu för fan till att skicka Loreen till Eurovision Song Contest.
Många va de där experterna menar att det kommer stå mellan Loreen och Danny, men ärligt! Danny står sig inte mot Loreen. Vilken artist! Vilken röst! Vilken scennärvaro och vilken fruktansvärt bra låt Euphoria är.
Förra året skickade vi Eric, och visst så gick det bra för den lille gossen, men tror ni inte att Europa kanske kommer tycka att man inte ska skicka två pojkar två år i rad? Dessutom så vore det väl kul att skicka något som faktiskt sticker ut. Något som är lite annorlunda och som dessutom inte låter som allt annat. För Dannys låt Amazing låter faktiskt exakt som det mesta annat. Loreen står för något nytt, och hon är dessutom fanimej det bästa som stått på en scen sedan, ja jag vet inte.
Så se till att rösta rätt den 10 mars! Rösta på Loreen. Visa Europa att vi är bäst på musik i Sverige, och låt sedan hela världen få ta del av Loreen. Det är denna sagolika artist värd på alla sätt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *