Slutfajten har börjat


Mannen till vänster är partiledare för ett parti som gjort det till sin sak att jävlas med folk som redan ligger. Trots det har det sakta, mycket sakta, kommit in små liberala tecken under hans tid.
Mannen till höger har utmanat honom och vill ta över skutan. Han tycker att partiledaren kört KD i botten och vill nu rädda det. Hans räddning skulle med största sannolikhet bli ett parti som blir värre än vad det var när Alf Svensson styrde. Mats Odell kommer göra KD till ett politiskt parti som mest kommer påminna om Livets Ord.
KD är ett parti i kris, och just nu pågår partiets riksting som ska välja ny partiledare. Mycket talar för att Hägglund sitter kvar. Gör han det är Mats Odell körd. Om Odell vinner tar Sverige och Alliansen ett stort steg tillbaka mot stenåldern.
För den människosyn som Odell har mot vissa människor skiljer sig inte mycket från de högerextremas. Skillnaden är bara att Odell gömmer sig bakom Bibeln, och i Odells bibel är det viktigaste förnedring, kamp mot utsatta och fördömanden mot de som älskar på ett sätt som inte Odell förstår.
Må vi slippa Mats Odell som partiledare.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Intressant.se

Bookmark the permalink.

2 Responses to Slutfajten har börjat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *