Det nya årets första inlägg


Det nya året är nu 4 timmar gammalt och än känns det väl inte något direkt. Backa, detta underbara område där många saknar jobb har ägnat socialbidragen åt att spränga sönder dom. Det är helt sjukt så mycket fyrverkerier det är här.
Mitt nyår var lugnt och väldigt stilla. Jag och Henke firade jul/nyår samtidigt och tog det väldigt lugnt. Vi skulle sett på film men fastnade för Livet i Fagervik och såg 10 avsnitt av första säsongen. Hur kunde jag helt missa den när den gick på TV?
Var i alla fall väldigt skönt att inte göra något speciellt. Vid tolvslaget drack jag en mun bubbelvatten och det var den alkoholen det. Har slutat med sån skit, och tänker inte dricka nåt i framtiden heller.
Efter tolv fortsatte orgien i Fagervik och jag och Henke avslutade vår nyår med att se på nyårskrönikan från Rapport. Kort sagt, en jävligt lugn kväll.
Nu när alla nyårslöften flyger omkring i luften tänker jag inte avge några. Mest för att jag vet hur bra man är på att följa dom, men också för att jag redan långt innan bestämt mig för vad 2012 ska innehålla. 3 händelser ledde till det. Den första den 21 maj, den andra i pausen till Phantom of the opera utanför Bio Roy i oktober, och den tredje som liksom fick mig att våga tag steget och som skedde på ett alldeles vanligt möte en måndag för 3 veckor sedan. Men om det återkommer jag till misstänker jag.
2011 må ha varit ett skitår på många sätt, men avslutades i alla fall väldigt skönt och stillsamt.
Så som alla dagar borde vara

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *