Dagens Födelsedagsbarn

Idag är det exakt 5 år sedan iPhone presenterades första gången av Steve Jobs, och över hela världen samlas nu Apples lärljungar för att tillsammans sjunga sånger, gunga ihop och säkert gråta en skvätt över Steve (som ju självklart byggde telefonen själv hemma vid köksbordet)
Sedan dess har det gått helt OK för Apple och deras telefoner. Smartphone blev synonymt med iPhone ett tag, och är fortfarande hos vissa mindre vetande amöbor, och även om Apple idag har stor konkurrens på marknaden så hoppas fortfarande lärljungarna på att Apple kommer tillbaka som nummer ett.
Eller som MacWorld skriver idag…

Sommaren 2011 kunde vi rapportera om att Apple lyckats erövra titeln som världens största tillverkare av smarta mobiler. Visserligen tappade man den titeln till Samsung under hösten, men mycket talar för att man kommer få tillbaka den när säljsiffrorna för julkvartalet presenteras om några veckor.

Grattis i alla fall Apple. Världen är fan så mycket roligare med er, nu när de vanliga religiösa fanatikerna inte får samma utrymme.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *