Så går en dag i våra liv och bla bla bla

Dagbok 12 oktober 2010

En bra dag idag! Var på en löjligt bra föreläsning om Könsroller, HBTQ och heteronormen.
Jag älskar att sitta och höra människor ta i från tårna när de vill påtala att de är helt ok med homosexuella i sin närhet. De har ju faktiskt homosexuella vänner…
Sen när man ställer heteronormen emot dom, det är då det visar sig..
VA! Ska JAG inte kunna prata om min man?! Chocken blir total, och den verkar aldrig ändras.
Annars har det varit en ganska pissig vecka. Massa tjafs på jobbet som gör att man bara vill spy rakt ut, men samtidigt låter jag mig inte påverkas som jag gjorde innan.
Jag låter dom ha sitt imperium där de får visa makt på. Jag ska vidare! Jävlar i helvete vad jag ska vidare!
Skulle vilja krama Jamey. Skulle vilja krama honom och tacka honom för vad han gjort med mig. Samtidigt skulle jag vilja hindra honom för att göra det han gjorde, men det kan jag inte. Det enda jag kan är att försöka göra så att ingen mer gör samma sak. Jag måste det! För hans skull, och för min egen skull.
Insåg häromdagen att jag tror inte att någon egentligen förstår vad som skett med mig. De inser inte att varför jag tog så illa vid mig. Jag vet heller inte om jag vill förklara det. Fast ibland vill jag bara skrika ”FÖR ATT JAG KUNDE GÅTT SAMMA VÄG!”
Tänker på vad min förra chef sade till mig i maj ”Jag trodde inte du var så känslig Walle”
Haha, dom som ändå försökte sätta dit mig och min blogg. Läste dom den inte?
Mycket kan man ju säga om den här bloggen med dess över 3000 inlägg saknar väl knappast känslor eller? Jag har ju för fan bara två lägen i den känslomässiga växellådan. Ettan eller femman, inget emellan 🙂
Längtar till barrikaderna igen! Vill ta en ny fajt med Livets Ord! Vill ännu en gång få chansen att vägra ta en KD ledare i hand och jag vill igen hålla tal i en kyrka där jag talar om Guds kärlek som något fint, och inte som något dömande. Vill ringa de där samtalen och känna att de jag pratar med tycker att jag är pain in the ass för att jag vill ha kopior på utredningar som ligger längst in i arkiven, och nästan bortglömda. Gud vad jag är tillbaka!
———-
Hade en webattack på servern igen häromdagen. På 2 timmar kom det 95 000 mail. Alla berättade för mig att bögar är äckliga och ska dö.
Blev nästan lite glad av dom faktiskt. Var längesen jag fick en sådan påminnelse, och det roliga med sådana attacker utförda av män med väldigt små penisar är ju att det visar att det jag skriver läses av folk. Sånt gör mig glad.
Svarade i alla fall på mailen då nöten som skickat dom inte gömt sig så bra. Svarade att han inte behöver vara rädd. Hans lille dase skulle aldrig gå hem bögvärlden i alla fall.
Fast han och andra som han påminner mig också om en sak. Det hat de känner, det kommer någonstans ifrån. Man föds till bög, men man föds inte till homofob. Någon skapar fobin. Denna någon ska jag krossa. Detta hat ska raderas från denna planets yta.
Det är mitt kall, och det ska jag ägna mig åt.
För Jameys skull men också för min egna skull.
Så kom igen Ulf Ekman! I am Back!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *