Tribute to Jamey Rodemeyer

Allt fler människor har nu börjat visa sitt engagemang för Jamey Rodemeyer. Bland annat har Paws up forever projects startats. Titta och känn dig inspirerad, men fundera också varför vi alltid låter saker gå så långt innan vi reagerar.
Filmen nedan är ett helt fantastiskt projekt där 150 människor från hela världen gått samman med ett enda budskap ”Make a law for Jamey”

Slutligen en hyllning till Jamey som någon gjort. Han brukade skicka små filmer till You Tube där han funderade och diskuterade sitt liv, sin läggning och folks attityder. Filmen avslutas med orden ”Lady Gaga, your the reason I´m alive, your the reason I am born. I am born this way”
Då bröt i alla fall jag ihop

Bookmark the permalink.

2 Responses to Tribute to Jamey Rodemeyer

  1. Pingback: Jamey orkade inte leva « Jerrys Ord

  2. Pingback: Mitt 2011 « Jerrys Ord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *