PC-världen skakar


Världen verkar skaka efter HP’s besked om att de lämnar pc-tillverkningen.
”Mediabolag” som IDG ställer sig frågan om detta är slutet för Microsoft etc och med ens är alla expert, läs nördar, igång med sitt eviga kunnande om precis allt.
Det var iPad som knäckte HP menar man, den och andra läsplattor tar nu över datorvärlden med stormsteg.
Min datorvärld kommer den inte tas över. Jag kommer aldrig någonsin förstå tjusningen med en läsplatta, eller vad ni vill kalla dom just idag. Jag anser fortfarande att iPad är datorvärldens svar på Furby
Visst, det är kul att läsa tidningen på dom, men skriva går inte, inte i längden. Att sitta och skriva ett Facebook inlägg är en sak, men att skriva längre texter är en plåga och kommer så förbli.
Så jag ska berätta en hemlis från framtiden:
Microsoft kommer inte gå under. Jag förstår att alla MS hatare där ute bara väntar på det men jag är ledsen att göra er besvikna. Hur mycket ni än hoppas på motsatsen så arbetar det inte idioter på MS, dom kommer se till att MS liksom andra bolag utvecklas.
Och kanske ska vi inte räkna ut PC’n riktigt än heller, jag tror den lär hålla ett tag till. Att Apple sedan, gud bevare oss, en dag kommer bli störst även på riktiga datorer kommer säkert ske. Fast den dagen önskar jag långt in i framtiden, när jag har dött av hög ålder.
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *