Dagens Svin

Expressen och SVT och annan media berättar idag att Mijailo Mijailovic nu talat om vad som egentligen styrde honom. Det var ingenting annat än rent hat. Han säger nu att allt han sade i rätten var skitsnack, och det var ju också därför HD dömde honom till fängelse. Så då fick vi det bekräftat, det som vi alla anade: Mijailo Mijailovic är ingenting annat än ett stort svin.
Han är en man som dödade vår utrikesminister men också, och mycket viktigare, en man som såg till att några barn blev tvingade att att leva utan sin mamma. En man som sedan med alla medel försökte leka med vårt samhälle och göra sig själv till offer. Egentligen är det synd att man offrar honom en tanke, för ”människor” som han förtjänar inte att uppmärksammas.
Jag hoppas att Mijailo Mijailovic ruttnar i fängelset

Bookmark the permalink.

3 Responses to Dagens Svin

  1. Stig Johansson says:

    Very right you are man, forget this pig.

  2. Agneta says:

    Varför får han överhuvud taget yttra sig mer? Snart jämmer fr Breivik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *