Svensk Psykvård är fantastisk!

Överallt, i varenda nyhetstidning, i varenda TV och på snart varenda radiokanal hör man nu experter inom psykologin uttala sig om monstret i Norge. Ingen av dom har träffat honom utan dom gör en analys efter vad som står i Aftonbladet eller i manifestet som han stulit stora delar av.
Jag tycker det är fantastiskt att svensk expertis inom psykvården inte ens behöver träffa patienterna längre innan de kan göra en analys. Man undrar sig om detta kan sprida sig till andra delar inom vårdapparaten. Kanske kan en ortoped nu ligga på stranden och därifrån utföra reparation av ett trasigt lårben, eller varför inte ännu bättre: Nu slipper du gå till gyn! Du bara ringer och berättar om problemet så fixar gyndoktorn allt över telefon.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *