Så va de måndag igen snart

Dagbok 31 juli 2011

Ännu en helg avklarad, ännu en fantastiskt tråkig helg helt utan sällskap förutom katten, och  vet ni jag börjar tröttna på det.
Häromdagen tog jag för, en sån som mig, ett stort beslut, jag bestämde mig att inte bry mig om facebook mer. Mitt konto finns kvar, men jag har tagit bort allas möjligheter att posta, tagga eller kommentera. Jag är trött på Facebook och framförallt är jag trött på min egen hets, att ständigt behöva kolla om någon sagt eller gjort något. Facebook blir en drog, och jag gillar inte droger så jag överlåter den till andra.
Så Facebook får bli en kanal helt enkelt, och sedan är det ju alltid kul att se vilka vänner som addar vilka när det varit helg. Så man kan tänka ”Jaha det var med honom/henne han/hon knulla med igår”
Annars har jag ägnat min helg åt att bygga på en ny hemsida som jag tänkt sjösätta. Får väl se hur resultatet blir men jag gillar den i alla fall hittills och det är väl huvudsaken.
Nu är det jobb hela veckan, och det är lika bra det. Jobbet är det enda som fungerar  just nu. I onsdags var jag på liseberg med jobbarkompisar, de få normala som finns där, och det var kul men fötterna värkte så jag trodde jag skulle bli galen. Till slut när de andra satte sig och tog en öl gick jag undan lite så jag kunde skrika lite för mig själv bara. Fötterna tar bokstavligt talat knäcken på mig, både fysiskt och psykiskt.
De gör mig också allt mer isolerad, och jag vet inte om det är just det som skrämmer mig, eller det faktum att man sakta inser att folk runt om en inte bryr sig ett jävla skit. Ja förutom de som var med i onsdags, de bryr sig. Resten kan ärligt dra åt helvete.
Ja jag är sur och bitter, men det bjuder jag på.
Jag känner det som att det är revolution i skallen på mig just nu, och kanske är det bra. För utan den hade jag antagligen inte tagit steget att prata med AMS eller ringa på de där jobben. Utan den hade jag heller inte tagit steget jag borde gjort för flera år sen och….
Ja det är revolution på gång.
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *