Dagens Eric

Det finns två saker jag tröttnat totalt på…
1. Allsång på Skansen (Hör jag Stockholm i mitt hjärta ett gång till spyr jag)
2. Eric Saade
Igår var bägge samtidigt igång så jag var ju bara tvungen att idag på SVT play se hur Eric skötte sig. Man kan direkt konstatera att Eric Saade fortfarande tror att han är Sveriges nya svar på Michael Jackson, och det finns ju egentligen bara en skillnad: Jackson var begåvad. Dessutom ville man inte slå sönder skärmen när man såg på Jackson. Det är faktiskt dags att någon plockar ner Eric Saade på marken igen.
Det måste i alla fall vara jobbigt för Eric för några groupies kan han ju inte ha än. Skulle han skaffa det idag så hade det varit högst olagligt i alla fall 5 år till. Det är då hans fans 15 år.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *