Angels in America!


En av de bästa serier jag någonsin sett är HBO’s Angels in America.
Så här skriver SVT om serien:

I 1980-talets New York har aids börjat sprida sig; detta är tiden före de stora informationskampanjerna. Den aidssjuke Prior Walter blir förkrossad när hans älskare Louis överger honom för den konservative politikern och mormonen Joe. Joes fru Harper missbrukar lugnande medel och deras äktenskap är en katastrof. Samtidigt kämpar den ärkekonservative politikern Roy Cohn, även han sjuk i aids, med sitt samvete och förnekelsen av sin homosexualitet

Under torsdagarna i sommar kommer SVT visa serien ännu en gång och har du inte sett detta helt fantastiska mästerverk så har du verkligen chansen nu. Om du missat första avsnittet kan du springa HIT och se det på SVT play

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *