Veckans MacWorld

Ok, det är ju inte varje vecka jag skriver en sådan här, utan jag sparar mig tills något helt fantastiskt skett och idag hittade jag en ”nyhet” som i sig inte är så jäva kul att läsa. Däremot är kommentaren till ”nyheten” så underbart torr och rolig.
Nyheten är i sann MacWorld anda, alltså samma stil som tidningen världen idag använder när de vill bevisa att Gud finns. Fast här heter Gud Steve, ja ni vet…

Apples butiker samlar människor i katastrofens Japan

Vad gör man om tågen står stilla och mobiltelefonnätet är överbelastat så att man inte kan nå sina släktingar och vänner och höra om alla är oskadda efter en förödande jordbävning? Hundratals Tokyobor valde att ta sin tillflykt till Apples butiker för att få tillgång till internet och därmed kunna kommunicera, rapporterar Kevin Rose på Digg.
Enligt den Apple Store-chef som kontaktade Rose drog butikspersonalen fram alla skarvdosor de kunde uppbåda för att hjälpa så många som möjligt att ladda sina telefoner och kunna ha en chans att komma i kontakt med sina familjer.
När butikerna tvingades slå igen klockan tio på kvällen stod fortfarande många människor kvar utanför för att utnyttja det öppna trådlösa nätverket och därigenom kommunicera med omvärlden.
 

Det var nyheten det, sedan läser man kommentaren….

Så butikspersonalen var tvungen att jobba? Istället för att få åka hem till sina familjer?
Det var ju snällt gjort av Apple. 🙂
Alltså jag älskar verkligen Macworld. Jag läser tidningen och ser sedan på min iPhone och känner rädslan komma. Rädslan över att bli sån som dom
🙂

 
 
 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *