Sverige har fått en hjälte, och han heter Anton Hysén

Alla skriver om honom idag, Anton Hysén. GP lägger upp det stort och snackar självklart med Antons pappa Glenn. Jag själv kan redan nu lova att Anton nästa år lär vinna priset som årets gay, och visst är Anton värd det priset!

För han har gjort något väldigt modigt och väldigt starkt. I en sådan barnslig och löjlig miljö som fotbollsvärlden är, med sina ”män” så har han ställt sig upp och gjort något unikt, och för det är han en hjälte.

Låt oss nu hoppas att fler killar och tjejer inom sportvärlden vågar ta steget och att dom vågar står för vilka de är. Sportvärlden är fortfarande en värld där värderingar som inte ens var moderna när dom kom styr och ställer, men med människor som Anton kan även den barriären brytas ner och sakta blir vår planet ännu lite bättre att leva på.

Anton We Löve you!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Sverige har fått en hjälte, och han heter Anton Hysén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *