Dagens Planerade Onani

Idag kommer tusentals människor världen över hala fram könsorganen samtidigt (ja det är mest killar) och tillsammans kommer de alla få en skön stund framför datorn för idag ska Apple ha event.
Ett event från Apple är för dessa fanatiker lite det samma som Katolska Kyrkans show som de håller på julaftonskväll, även om iofs Apples ledare oftast varit smartare i marknadsföringsväg.
Tidningen MacWorld har i dagar haft nedräkning för eventet och jag kan tänka mig att stämmningen på redaktionen är fylld av en hel hoper olika känslor. Det ryktas även att Gud, alltså Steve Jobs, kommer medverka trots att han är sjuk.
Jo, kanske du undrar vad eventet ska handla om? Det sägs att iPad 2 ska presenteras. Ni vet iPad, leksaken som ser ut som en iPhone som hamnat under en press och som alla tidningar vill du ska köpa så att de kan tjäna mer pengar.
Nu kommer visst version 2 av modellen som alla älskar utom jag uppenbart. Jag har fortfarande inte förstått meningen med en svindyr skärm som fungerar på samma sätt som en iPhone

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *