Oops så de blev

Dagbok 3 januari 2010
OK den här dagen blev inte riktigt vad jag hade hoppats på men skam den som ger sig.
Började bra med jobbet och hela köret. Åt nyttigt och hela grejen och sedan PANG!
Hjälpte en boende upp från sängen, satte han i rullstolen och skulle sedan lyfta två handdukar. Det tyckte min rygg räckte och det högg till som fan och jag brast ut i ett helvete. En timme senare kunde jag inte längre gå rakt utan gick med hela kroppen lutad och höger och så sakteliga började högerbenet domna bort, och då vet jag vad som är på g.
Jag stod ut i 2 timmar till sen insåg jag att det var dags att halta hem. Låt mig direkt säga att det verkligen är toppen NOT att vandra hem med ond rygg i iskyla i en stad där sanden bara räckt till att sanda halva områdena. Normalt tar det 5 min att gå från bussen till hemmet. Idag tog det 20 min.
Så nu sitter man här och har ont så in i helvete, men icke ger jag upp för det inte! Nej då, i morgon ska jag jobba och se glad ut. En taskig rygg knäcker minsann inte mig så lätt.
Man kan väl säga att dag nr 1 i ens nya liv kunde börjat bättre, men den kunde å andra sidan också ha varit värre

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *