Clipmarks är tillbaka

Jag har lagt in Clipmarks igen till höger i spalten här för er som kanske tycker det är kul med sånt
Clipmarks är en liten finurlig sak där man kan klippa och klistra in andras nyheter och om man kan sedan om man vill också skriva kommentarer till nyheterna. Jag tycker det är en kulig pryl att använda när man inte har så långa åsikter om saker och ting, något som jag normalt har för mycket 😛 Eller så använder man det bara för att plocka med vissa nyheter som normalt kanske inte passar in på ens blogg. Mina egna kommentarer finner du längst ner. Det är bara att dra och leka lite :p
Så testa den gärna och den fylls på allt eftersom jag hittar nåt värt ”clippa”
För er andra bloggare så rekommenderar jag Clipmarks varmt, det är faktiskt en väldigt användbart verktyg.
Ha de så kuligt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *